onsdag 28 december 2011

När man väntar på något gott....

När man väntar på något gott så väntar man aldrig för länge heter det ju, men för den som väntar så är väntan frustrerande så det räcker och blir över.

Det har i stort sett inte hänt någonting med huset efter första veckan efter husresningen (husresning 17 nov). Plattan ska ju iof torka och så vidare, men hade man valt att jobba på med vårt hus istället för att ta hand om andra, mer krånglande projekt, så hade vi ju nästan kunnat flytta in till årsskiftet känns det som. Nu är planerat övertagande istället i mitten av april.

Vi har hört oss för med LB-hus om att ge oss offert på både att få golvet i köket klinkrat samt även spackling och slipning av väggar och tak. Vi ska också lyssna med dem om vad kostnaden för takmålning är. Känns inte så lockande att spackla och slipa samt måla ryggåstaket i vardagsrummet t.ex. Vi ångrar oss nästan i vårt val att ta nästan nyckelfärdigt. Vi kanske skulle ha tagit nyckelfärdigt utförande istället. Fast å andra sidan så hade vi nog inte haft råd med objektet nedan då.

Bilden nedan visar vårt senaste nyförvärv. När vi ändå är igång med att sätta oss i skuldfällan så varför inte göra det ordentligt.



Toyota avensis kombi business style edition 2011


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar