onsdag 8 juni 2011

Frustration

Ringde kommunen för någon vecka sedan och fick då beskedet att den vanliga tidsperioden på cirka sex veckor för ett bygglov hade förlängts till tio veckor med tanke på den väldiga mängd ansökningar som kom in de sista veckorna innan lagändringen i maj. Kul.........

Eftersom det på fredag gått sex veckor sedan vi lämnade in vår ansökan så har vi den här veckan försökt få tag på vår kontaktperson på kommunen för att få reda på hur det går med just vårt bygglov.

Denna person har dock inte kunnat nås. Har hon inte varit på tjänsteärende så har hon grunnat på ritningar har jag fått besked om via växeln. Snart är det ju semester också och då kan ju byggloven få ligga ännu längre om de inte hinner få klart dem innan dess. Det känns ju lite för mycket att hoppas på att de jobbar häcken av sig för att hinna få klart så mycket som möjligt innan semesterdags.



Vi väntar också på lite mer detaljerade priser och offerter på de ändringar vi vill göra på inredningen främst i köket. Detta har vi väntat på sedan vårt färg och tillvalsmöte med säljaren som vi hade den 16:e maj. Ingen panik med detta kanske, men man vill ju alltid veta så snabbt som möjligt. Tre och en halv vecka känns som rätt lång tid för att ta fram lite priser och offerter tycker vi.

2 kommentarer:

  1. Dags att gå upp till stadshuset och vifta med Borås Stads medborgarkontrakt!

    SvaraRadera
  2. Hittade er på Vi bygger hus! Va tråkigt att ni får vänta extra länge och tråkigt att så mpnga söker b-lov lite i "onödan" Kan förstå det också då det kostar på.. men det är nog många som inte blir av och bara tar tid från dom som verkligen har en byggnation på gång! Lycka till!

    SvaraRadera