fredag 5 augusti 2011

Man kan inte bry sig mindre på Borås stadshus....

Efter att nu ha väntat i exakt 14 veckor på att vårt lilla bygglov ska dimpa ned i brevlådan så valde vi att helt enkelt åka in till stan och gå på så kallat öppet hus. Detta för att vi förhoppningsvis skulle kunna skynda på det hela lite grann. Ack så vi bedrog oss...

Det så mäktiga stadshuset i Borås.


Den dam som tog emot oss, och som också tyvärr har hand om granskningen av vårt bygglov, visade sig allt annat än "serviceminded". Vi var inne i cirka fem minuter och fick beskedet att hon skulle titta på det efter några andra ärenden som låg före i kön. Sedan var samtalet slut och vi gick.....Ett helt onödigt besök med andra ord.

Gudsyndromet på denna våning är tyvärr allt för stort hos vissa anställda....

Eftersom hon verkade ha någon sorts gudsyndrom så var några känsloyttringar av det slag vi egentligen ville visa inte på sin plats då vi säkerligen hade hamnat längst ned i högen....


Som tur var så hade vi också beslutat att ta med barnen till Leos lekland efter besöket på stadshuset. Trippen till stan var alltså inte helt onödig. Frun i familjen hade dock svårt att hålla tillbaka sina känslor inför kommundamen och undertecknad fick höra både det ena och det andra om vederbörande beslutsfattare..

På Leos lekland hade barnen väldigt roligt. Vi å vår sida satt och bloggade:-)


1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Vi flyttade in i vårt classic 135 förra september.
    Jag minns när vi byggde så ville jag gärna se hur det såg ut hos andra som hade byggt samma, men när man letade på bloggar så hittade man bara andra som var i samma situation och HÖLL PÅ att bygga.
    Tänkte bara passa på och tipsa om ni är intresserade av att kika... Själva husbygget ligger under kategorin "huset" tills det var färdigt. Sen efteråt när vi inreder rummen så kommer de i egna kategorier såsom "Minis rum" och "Lillans rum" osv.

    Kika gärna in på bloggen om ni har lust, och lycka till med bygget! :-)

    SvaraRadera