onsdag 9 februari 2011

Bankmötet gick bra

Bankmötet gick bra och vårt lånelöfte ligger kvar på vad som är sagt. Mötet blev inte riktigt som vi tänkt oss utan det blev mest en massa prat om försäkringar tyckte vi.

Det vi var där för, att bevisa vår ekonomi, togs de sista tio minuterna då hon tittade på de uttdrag från jobb, skatteverket och försäkringskassan som vi hade med oss.

Att vi hade lite lägre inkomst än vad vi nämnt tog hon med en klackspark och tyckte istället att vi var noggranna som presenterade detta för henne.

Direkt när vi kom hem efter mötet så ställde vi oss i kommunens tomtkö och betalade in de 500 kr som de kräver för att få stå i den. Idag ringde jag mäklaren och bokade tomten officiellt. Jag hade redan pratat med henne och fått löfte att hon skulle höra av sig om någon annan hade varit intresserad. Nu är den i alla fall officiellt bokad vilket känns skönt.

Känner att allt detta som nu händer kommer med skräckblandad förtjusning. Det ska bli trevligt att äga sitt boende, men samtidigt skuldsätter vi oss upp över öronen och dessutom tar vi barnen från dagis/förskola som hittills har varit väldigt bra.

Lägger med en bild på gatan och tomten för skojs skull.

Vänster sida visar de tomter som är till salu och höger visar var någonstans gatan finns. Vår tomt är hörntomten längst upp till vänster och gatan är den som är inringad på den högra bilden. Det finns större tomter att köpa, men vi ville ju självklart ha hörntomten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar