tisdag 15 februari 2011

LB-hus priser på Classicserien

Denna lista fick vi av vår säljare när vi höll på att bestämma oss för vilket hus vi ville ha och kände att vi hade råd att bygga. Dessa priser har nu höjts med cirka 40.000 kr per objekt. Vi skrev under kontraktet den sista dagen då dessa priser gällde:-) Ber om ursäkt för bildkvalitén..

Den vänstra spalten är priset för stommonterat, mittenspalten för nästan nyckelfärdigt och den högra spalten är för nyckelfärdigt utförande.

Vi skrev kontrakt på nästan nyckelfärdigt utförande. Man ska dock inte låta lura sig på priset. Väljer man nästan nyckelfärdigt får man minnsann själv betala kaklet till köket samt givetvis sätta upp det. Först sade säljaren att vi skulle behöva betala kakel samt uppsättning till de bägge badrummen, men rättade sig sedan. Inte så konstigt kanske eftersom det ju är våtutrymmen. Man får också tapetsera, lägga golv, sätta dit lister samt skåpsluckor och också sätta dit vitvarorna på egen hand. Detta är dock med på priset. Tapeterna är jag inte riktigt säker på om jag ska vara ärlig, men ingen idé att bry sig så mycket eftersom det blir som det blir och inte går att ändra på nu.

Klicka på bilden så ser ni priserna lite bättre. Kom ihåg att lägga på cirka 40000 kr på samtliga priser eftersom LB hus höjde sina priser i februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar