tisdag 17 maj 2011

Återbetalning för att "lyfta" bort golv i LBhus Classicserie.

Väljer man att lyfta bort (byta ut) den standardparkett som LBhus tillhandahåller får man 23000,- tillbaka i ett Classic 135.
Eftersom det är cirka 115kvm parkett i ett Classic 135 hus så räknade vi tillsammans med vår säljare ut att priset man får tillbaka blir 200kr per kvadratmeter golv som man lyfter bort.

Vi hade tänkt att sätta in klinkers i köket istället för standardparketten. Köket i ett Classic 135 med öppen planlösning är 16.5m2 vilket gör att vi får 3300,- tillbaka. Väljer vi att lägga klinkers för 300kr per kvm blir extrakostnaden för materialet endast 1650kr.

Vår säljare berättade i övrigt att många tror sig bli lurade när de väljer att lyfta bort något och skaffa det på egen hand. Sanningen är egentligen den att LBhus har fixat så bra avtal med sina olika leverantörer att man inte ens får ett IKEA-kök för pengarna man får tillbaka om man t.ex inte vill ha det Ballingslövkök som är standard hos LBhus. Om jag får säga mitt så väljer jag Ballingslöv:-) Särskilt eftersom vi gått med på att vara visningshus och får ett extra påkostat kök som betalning för det. 


På denna bild har man valt att byta ut standardparketten mot klinkers i köket precis så som vi också tänkt göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar