måndag 16 maj 2011

Priser för olika tillval hos LBhus

Idag hade vi färg och tillvalsmöte med vår säljare. Mötet var mycket trevligt och säljaren var mycket precis med de allra flesta uppgifter han gav. Det han inte kunde uppge lovade han att återkomma med. Vissa saker var han tvungen att offerera och vissa saker hade han inte priset på exakt.
Mötet tog cirka tre timmar och vi fick fram i stort sett allt vi ville ha sagt. Vi frågade om det kanske gick att få isoleringen i innerväggarna på köpet om vi gick med på tre istället för två visningar. Detta skulle han återkomma med, men tyckte det lät som något LBhus kanske kunde tänka sig eftersom kostnaden inte är särskilt stor. Vi får se hur det blir.

De prisuppgifter han gav oss skrev vi ned på en lista för att lättare kunna se vad summan kan bli om man inte sätter stopp någonstans. Denna lista finns här nedan. Bara att klicka på den för den som är nyfiken.



Vår egenhändigt ihopknåpade prislista efter uppgift från vår säljare.


6 kommentarer:

  1. Hej,

    Vi blev ganska besvikna när det gäller isoleringen av innerväggarna. På ritningen såg det ut som att det var isolering i hela väggarna, men den är endast 45 mm, dessutom isolerade de badrummet så att rören var oisolerade mot vårt sovrum. Inte så smart... det är ju inte i badrummet vi hade tänkt att sova ostörda. Men jag ville bara upplysa om att isoeringen inte är särskilt tjock, så att ni kan fundera på det.
    /Carin

    SvaraRadera
  2. Vad menas med lyfta bort golv?
    /Cicci

    SvaraRadera
  3. Med lyfta bort golv menas byta ut. Se gärna postat inlägg angående detta:-)

    Angående isoleringen i väggarna så har en person som är betydligt duktigare än vad jag är på sånt, sagt att även om isoleringen är tunn så hjälper luften inne i väggen till att hålla ljudet på låg nivå.

    SvaraRadera
  4. Jaha, jo jag läste inlägget. Visste bara inte att de kallade det för "lyfta bort" (man lär sig något nytt varje dag)! Jag håller med dig gällande isolering, vi såg faktiskt ett program på discovery om just skillnaden mellan isolerad och oisolerad innervägg. Precis som logiken säger så gav det bättre isolering med isolering! :-)

    SvaraRadera
  5. Hej

    Tänkte bara tipsa om att det finns något som heter "totalhöjd" i stället för "fullhöjd" som tillval i köket. Du får då högre skåp plus takanslutning på ca 100mm. Kostade 5500:- i vintras. Fick själv tipset på byggahus.se och säljaren visste knappt själv om att det gick att få.
    Totalhöjd = högre skåp + takansl. 100mm
    Fullhöjd = std höjd + takansl 250mm

    SvaraRadera
  6. Det där med totalhöjd är något jag tänker ta upp med vår säljare! Det låter nästan för bra med en kostnadsökning på bara 5500,- för att få större skåp.

    SvaraRadera