lördag 26 mars 2011

Mycket men ändå inget som hänt.

Torktumlaren är lagad. Det gick som en dans måste jag säga.
Tomten är nästan köpt. Vi väntar på fakturan på handpenningen från kommunen. Givetvis hade kommunen gjort fel och trodde att den skulle vara betalad siste april istället för siste mars.

Jag tog kontakt med mäklaren och frågade var fakturan var och hon i sin tur tog kontakt med kommunen och fick fram att de tagit fel på en månad.

Ett nytt hus kom ut och gav oss en del huvudbry. Limited edition heter det och kostar i stort sett lika mycket som classic 135 med ryggåstak och är dessutom nästan lika stort. Vi rådfrågade både familj, vänner, arbetskamrater och säljaren själv och kom fram till att vi nog ska behålla classic. Detta trots att det finns ett rum till i limited. Sambon var helt inne på att byta till limited medan jag själv var inne på classic, men var öppen för förslag. Vi meddelar säljaren om beslutet att behålla classic på måndag.
Tumlaren är som sagt ihopsatt och fungerar alldeles utmärkt. 
Utan den batteridrivna skruvmejseln som ligger på tumlaren hade arbetet med de 36 skruvarna blivit betydligt mer slitsamt och tidskrävande. Har ni som läser detta ingen sådan så se till att skaffa:-)

Från detta till bilden ovan var det en hel del skruvande och pulande. Ett stort tack till käre far som på bara några dagar fixade en helt ny drivrem via sitt jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar