onsdag 27 april 2011

2:e maj ett gyllene datum

Bygglov ska vara inlämnat innan den 2:e maj (läs 29 april) annars extrakostnad för bygglov med cirka 9000 kr. KA ska vara anlitad innan 2:e maj annars nya och högre krav på utbildning på dem. Deklaration ska vara inlämnad senast 2:e maj annars straffavgift på 1000 kr. Samboavtal ska skrivas 2:e maj hos advokat. Nya scheman och arbetsgrupper ska sättas igång på jobbet den 2:e maj.

Av allt detta så är helt klart bygglovet det viktigaste att få in. Vad gäller KA så ska det tydligen finnas en övergångsperiod fram till 2012 eftersom folk inte hinner utbilda sig så snabbt.

Påsken kom inte riktigt lägligt i år för vår del eftersom postgången inte varit som vanligt med alla helgdagar. Detta gällande de bygglovshandlingar som ska skickas in till kommunen och som ska skickas fram och tillbaka till LB-hus i Bromölla.

Nåväl, allt är på gång och då menar jag ALLT samtidigt...Livet i övrigt ska ju skötas också vilket bl.a innebär att jag besiktade stora bilen imorse som gick igenom utan problem. I mitten på maj ska MC:n besiktas och i början på juni ska lilla bilen besiktas. Service ska också utföras på samtliga tre fordon i år..Känner mig lite trött just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar