måndag 18 april 2011

Besök i ett tre år gammalt Bollebygdshus

Häromdagen besökte vi våra släktingar, som tipsade oss om vår kvalitetsansvarige, för att titta lite på deras relativt nybyggda hus. Det är iof ett Bollebygdshus, men det är ju alltid trevligt att se hur andra har tänkt och även ta del av deras lyckade, och också mindre lyckade idéer tankar och val. Något de tryckte på var att man behöver mer eluttag än vad man tror och även på var man ska placera dem. Även de personer som bodde i Classic 135-huset vi besökte i förra veckan nämnde just eluttag som en viktig tanke. Jag tycker det känns lite komiskt att av allt man måste tänka på när man bygger hus så är det just eluttag som nämns av två helt oberoende familjer. Lägger ut lite bilder från vårt besök. Självklart så lägger jag ut så allmänna bilder jag kan för att inte avslöja var de bor och vilka de är.


Utsikten var väldigt vacker från den privat inköpta tomten.


Kakelplattorna i detta kök har vi också tänkt ha, men den något mindre storleken. I övrigt tyckte vi att köket var väldigt fint. Det är ett Marbodalkök kan nämnas.


Vardagsrummet var hur fint som helst med ryggåstak och en fantastisk utsikt, som iof inte syns här. Den syns på översta bilden.


Jag skulle tro att det blir samma kakel och klinkers för oss eftersom vi tyckte om detta väldigt mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar